Командування Військ зв’язку та кібербезпеки

 Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації — орган виконавчої влади, який у тісній співпраці з командуванням військ зв’язку та кібербезпеки повинен забезпечувати чітку роботу усіх служб та засобів, які відповідають за урядовий зв’язок та комунікації й кібербезпеку ЗСУ. Командування Військ зв’язку та кібербезпеки


 Діяльність підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації та Військ зв’язку та кібербезпеки ЗСУ — делікатна тема для засобів масової інформації, адже чималий відсоток таких зведень знаходиться під грифом «секретно».

Ті ж відомості, які повинні бути доступними широкому загалу, можна знайти на різних інформаційних ресурсах.


 Стенди — одні з тих інформаційних майданчиків, звідки майбутні спеціалісти з сучасного зв’язку та кібербезпеки, відповідні профільні фахівці та рядові громадяни можуть почерпнути дані про захист інформації в системах обміну даними, про правила інформаційної та кібернетичної безпеки в зоні бойових дій, інформативну гігієну та безпеку у світовій павутині.

Комплект стендів для кібер поліції


 Кібербезпека — складова всієї системи захисту держави. Про це повинен пам’ятати й держслужбовець найвищого рангу, й школяр звичайної української школи.

Саме тому стенди з рекомендаціями від фахівців з кібербезпеки повинні бути звичними елементами оформлення навчальних приміщень та службових кабінетів.

Пластикові дошки — одні з ефективних інформаційних джерел, де можна перерахувати та візуалізувати місця, в яких нас можуть підстерігати щоденні кіберзагрози:


 — соціальні мережі;
 — мобільні телефони;
 — електронна пошта;
 — комп’ютерні віруси;
 — носії інформації.


 Проінформувати про небезпеку, попередити про ризики та загрози, застерегти від здійснення неправильних дій — з такими функціями стенди справляються дуже добре.

Головна умова ефективності різноманітних інформаційних та застережних плакатів — професіоналізм їх авторів.

На нашому сайті — лише якісна продукція надійного українського виробника. Працюємо так, щоб і звичайний педагогічний колектив, й командування Військ зв’язку та кібербезпеки однаково успішно могли купити недорогі добротні пластикові інформаційні дошки різних цільових призначень.

Військова кібербезпека, протидія щоденним кіберзагрозам в усіх сферах життєдіяльності українського суспільства — в таких важливих питаннях немає другорядних тем.

Усю важливу інформацію ми завжди готові візуалізувати на інформаційних пластикових дошках.

Наповнення й оформлення стендів ви завжди можете погодити з нашими фахівцями, що дає можливість купити стенди, які максимально відповідають вашим запитам та вимогам.

heroiam.slava
Коментарів немає
Категорії:
News, Uncategorized
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку